meta content='De boekenfabriek: Mijn persoonlijke website met recensies en overzichten van spannende en fantasievolle boeken voor jeugd, YA en volwassenen' name='description'/ meta content='recensies, boeken, boekenrecensies' name='keywords'/ meta content='Anneke van Ieperen' name='Author'/> meta content='boekenfabriek@gmail.com' name='Email'/ meta content='all' name='robots'/ meta content='Netherlands' name='country'/ De boekenfabriek: Gelezen en verwacht

maandag 5 juni 2017

Gelezen en verwacht

Summary Wrap up mei en vooruitkijken naar juni
Fitzek, Slaughter, Lydia van Houten, Clare Mackintosh, Patricia van den Broek, The House of Books, HarperCollins, Kabook, De Fontein, De boekerij, Palmslag

Ook deze maand heb ik weer genoeg gelezen, Stilte voor de storm, want afgezien van mijn vakantie is er meestal minder tijd om te lezen in de zomermaanden. Het is dan vrij druk met werk waardoor ik minder thuis ben.
Ik heb afgelopen maand Zerk gelezen van Ellen Gerretzen en ik mocht een leuk interview met haar doen voor Vrouwenthrillers. Ellen heeft uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en het is een mooi interview geworden.
Tijd weer om de balans op te maken van afgelopen maand en te kijken naar de volgende.

Blossom Books, Unieboek|Het Spectrum, Kluitman

Er komen weer genoeg mooie boeken aan deze zomer en sommigen heb ik al gelezen of ben ik nu aan het lezen. Ik zie jou van Clare Mackintosh las ik al een paar maanden terug en het is erg fijn dat volgende maand iedereen hem kan lezen. Zeker de moeite waard. Op het moment lees ik Voorlopers van Mirjam Hillenbrand voor een artikel van Vrouwenthrillers. En als voorbereiding op misschien een ontmoeting met Karin Slaughter lees ik ook alvast een vooruitleesexemplaar van Goede dochter. Het Pakket van Fitzek is inmiddels al verschenen en ligt ook bij al klaar.


Blossom Books, Q, Querido De Fontein, LS,AW Bruna, Vrijdag


In mei heb ik gelezen:

Cassandra Clare - Middernachtdame (erg dik boek zeg)
Alice Bakker - Slapen doen we morgen weer
Tjibbe Veldkamp - De lovebus
Victor Dixen - Phobos en Phobos²
Clare Mackintosh - Mea Culpa
Paula Hawkins - In het water
Joost van Driel - In het museum
Ruth Ware - De vrouw in suite 10
Fiona Flanders - Perfide

Dan ligt er tot slot nog een stapeltje te wachten om te lezen en te recenseren.


Kabook, AW Bruna, Kluitman, Unieboek|Het Spectrum Palmslag, Usborne Publishing, HarperCollins, AW Bruna

Dus op maar weer naar een volgende goede leesmaand!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten