Contact

De boekenfabriek


Leuk dat je een kijkje komt kijken op mijn blog! Ik ben Anneke en ben eigenlijk al een booknerd vanaf het moment dat ik leerde lezen. In het dorp waar ik ben opgegroeid was geen winkel te vinden waar ze boeken verkochten en er was ook geen echte bibliotheek. Jarenlang werd er boven de plaatselijke sociëteit wekelijks een klein bibliotheekje ingericht die aan het einde van de dag weer werd afgebroken. Het duurde niet lang voordat ik daar alles al gelezen had. Eén van mijn mooiste jeugdherinneringen is dat mijn vader mijn zus en mij wekelijks mee nam naar de dichtstbijzijnde stad waar we allebei een boek mochten uitkiezen.


BellaNa jarenlange omzwervingen in de jeugdhulpverlening ben ik uiteindelijk aanbeland op de plek waar ik me echt thuis voel en dat is de bibliotheek in mijn woonplaats. Ik werk daar inmiddels al weer tien jaar in de klantenservice en sinds het laatste jaar ben ik ook coördinator van één van onze jeugdbibliotheken. In de tijd dat ik opgroeide bestond er nog geen laptop, smartphone of zelfs maar internet en dus geen mogelijkheid om te bloggen, twitteren of bookcommunities te bezoeken. En toen dit er wel allemaal was had ik werk, een huis, kinderen en dus veel te weinig tijd om me met zulke dingen bezig te houden. Vandaar dat ik redelijk laat in mijn leven begonnen ben met mijn blog. Ik houd me streng aan mijn zelfopgelegde planning van één keer per week updaten; dit is nog steeds niet erg veel, maar voor meer ontbreekt het me toch nog steeds aan voldoende tijd.

Naast mijn werk, mijn kinderen en mijn blog ben ik een aantal jaren geleden begonnen met recenseren voor Hebban en Vrouwenthrillers. Er kwam een plekje vrij bij de redactie van VT en inmiddels mag ik mezelf één van de hoofdredacteuren noemen. Het werk voor de site is ontzettend leuk om te doen, maar vraagt ook weer veel tijd.
Naast lezen, lezen over boeken en schrijven over boeken ontferm ik me over op straat gevonden kittens die ik een poosje in huis neem in een poging ze (soms) weer gezond te krijgen en ze te socialiseren. Dit doe ik voor ons plaatselijke dierentehuis en het geeft enorm veel voldoening.

Dit is in een notendop (nou ja..) wie ik ben, bedankt voor het bezoekje en ik hoop dat je nog veel vaker langs zult komen op mijn blog.Voor vragen of opmerkingen ben ik bereikbaar op het volgende mailadres:

boekenfabriek@gmail.com
of
anneke66@kpnmail.nl


Privacyverklaring 

De privacyverklaring met betrekking tot deze site is hier te lezen.