meta content='De boekenfabriek: Mijn persoonlijke website met recensies en overzichten van spannende en fantasievolle boeken voor jeugd, YA en volwassenen' name='description'/ meta content='recensies, boeken, boekenrecensies' name='keywords'/ meta content='Anneke van Ieperen' name='Author'/> meta content='boekenfabriek@gmail.com' name='Email'/ meta content='all' name='robots'/ meta content='Netherlands' name='country'/ De boekenfabriek: Over mij

Over mij

Leuk dat je een kijkje komt kijken op mijn blog! Ik ben Anneke en ben eigenlijk al een booknerd vanaf het moment dat ik leerde lezen. In het dorp waar ik ben opgegroeid was geen winkel te vinden waar ze boeken verkochten en er was ook geen echte bibliotheek. Jarenlang werd er boven de plaatselijke sociëteit wekelijks een klein bibliotheekje ingericht die aan het einde van de dag weer werd afgebroken. Het duurde niet lang voordat ik daar alles al gelezen had. Eén van mijn mooiste jeugdherinneringen is dat mijn vader mijn zus en mij wekelijks mee nam naar de dichtstbijzijnde stad waar we allebei een boek mochten uitkiezen.


Na jarenlange omzwervingen in de jeugdhulpverlening ben ik uiteindelijk aanbeland op de plek waar ik me echt thuis voel en dat is de bibliotheek in mijn woonplaats. Ik werk daar inmiddels al meer dan tien jaar in de klantenservice en sinds het laatste jaar mag ik mijzelf ook leesconsulent noemen voor het voortgezet onderwijs.


Naast mijn werk, mijn kinderen en mijn blog recenseer ik ook voor andere blogs en websites, zoals Hebban, Vrouwenthrillers en Nienke's kinderboekenblog

Interview met Daniel Cole voor Vrouwenthrillers in Amsterdam
Ik lees veel, maar schrijf niet over elk gelezen boek een recensie.
De recensies op mijn site zijn vaak van boeken die me op wat voor manier dan ook zijn opgevallen, maar soms ook van boeken die ik heb ontvangen. Ik baseer mijn mening op mijn eigen leeservaring en die is persoonlijk. In mijn recensies ben ik eerlijk en probeer ik altijd mijn mening te onderbouwen. Niemand hoeft het met me eens te zijn, over smaak valt nu eenmaal niet te twisten.

Dit is in een notendop (nou ja..) wie ik ben, bedankt voor het bezoekje en ik hoop dat je nog veel vaker langs zult komen op mijn site.Voor vragen of opmerkingen ben ik bereikbaar op het volgende mailadres: 

boekenfabriek@gmail.com
of
anneke66@kpnmail.nl


Privacyverklaring 

De privacyverklaring met betrekking tot deze site is hier te lezen.