meta content='De boekenfabriek: Mijn persoonlijke website met recensies en overzichten van spannende en fantasievolle boeken voor jeugd, YA en volwassenen' name='description'/ meta content='recensies, boeken, boekenrecensies' name='keywords'/ meta content='Anneke van Ieperen' name='Author'/> meta content='boekenfabriek@gmail.com' name='Email'/ meta content='all' name='robots'/ meta content='Netherlands' name='country'/ De boekenfabriek: Allereerste bericht

donderdag 21 januari 2016

Allereerste bericht

Jawel, 2016 wordt het jaar van het boek. Op de website staat een overzicht van alle activiteiten die aankomend jaar georganiseerd gaan worden met als centrale thema natuurlijk het boek. Voor mij hoog tijd om eindelijk eens aan mijn eigen boekenblog te beginnen. Ik wilde dit al langere tijd graag, maar ik zag er nog al tegenop eraan te beginnen. Het is er eindelijk en nu maar kijken of ik er wat leuks van kan maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten