meta content='De boekenfabriek: Mijn persoonlijke website met recensies en overzichten van spannende en fantasievolle boeken voor jeugd, YA en volwassenen' name='description'/ meta content='recensies, boeken, boekenrecensies' name='keywords'/ meta content='Anneke van Ieperen' name='Author'/> meta content='boekenfabriek@gmail.com' name='Email'/ meta content='all' name='robots'/ meta content='Netherlands' name='country'/ De boekenfabriek: Verwacht in april

donderdag 31 maart 2016

Verwacht in april

Maart is alweer voorbij en ik heb me natuurlijk weer verdiept in wat er zoal aan komt volgende maand. Maart was niet zo heel erg veel, in april verschijnen er wel weer genoeg titels om even mee bezig te zijn.


Allereerst natuurlijk Het Joshuaprofiel van Sebastian Fitzek,
bij uitgever The House of Books.          
Sebastian Fitzek Het Joshuaprofiel
Stond al eerder gepland en de teleurstelling was groot toen de
publicatiedatum werd verschoven. Maar, hij is er nu en staat
al klaar. Dit wordt mijn volgende boek.


Julia Haeberlin Black Eyed SusansWaar ik ook naar uitkijk is Black Eyed Susans
van Julia Heaberlin, uitgegeven door Bruna.


Al veel over gehoord en gelezen op de diverse sociale media: In een donker, donker bos van Ruth Ware. Interessant zijn de verschillende uiteenlopende meningen, ik ben erg benieuwd wat ik er van zal vinden.
Het debuut van Ruth Ware verschijnt                                         bij Luitingh-Sijthoff.
Ruth Ware In een donker donker bos


                             
Ilse Ruijters Later als ik dood ben

Dan nog één, van eigen bodem: Later als ik dood ben van Ilse Ruijters. Eerder las ik De onderkant van sneeuw en daar was ik van onder de indruk. Het zal verschijnen bij The House of Books.
Er verschijnt natuurlijk ook weer het één en ander op YA gebied. Het meest interessante is het opduiken van een nieuwe serie van een nieuwe auteur. Rebel in de woestijn is het eerste deel van de debuterende Amerikaanse Alwyn Hamilton. Het verschijnt bij Luitingh-Sijthoff.

Alwyn Hamilton Rebel in de woestijnGeen opmerkingen:

Een reactie posten