meta content='De boekenfabriek: Mijn persoonlijke website met recensies en overzichten van spannende en fantasievolle boeken voor jeugd, YA en volwassenen' name='description'/ meta content='recensies, boeken, boekenrecensies' name='keywords'/ meta content='Anneke van Ieperen' name='Author'/> meta content='boekenfabriek@gmail.com' name='Email'/ meta content='all' name='robots'/ meta content='Netherlands' name='country'/ De boekenfabriek: Gelezen en verwacht

maandag 2 januari 2017

Gelezen en verwacht

Summary Wat ik gelezen heb in december en wat er komen gaat in januari
De Fontein, Blossom Books, Cargo, HarperCollins, Moon, Querido, LS, Clavis

December was ondanks alle feestdrukte ook een drukke leesmaand. Ik lag nogal wat achter op mijn Reading Challenge van Goodreads en eigenlijk wilde ik die toch wel weer halen. Dus heb ik 11 boeken gelezen, maar toen had ik mijn doel dan ook bereikt.

Een nieuw jaar, met weer een nieuwe Challenge.Vorige maand las ik voor Hebban De Bane kronieken van Cassandra Clare en voor Vrouwenthrillers las ik Bedrog van Abigail Haas en 23 minuten van Vivian Vande Velde (recensie volgt nog). Doordat ik helemaal verslaafd ben aan de serie The 100 las ik de eerste twee boeken en ben ik nu de derde aan het lezen.

Voor deze maand staat er niet zo heel veel dat ik graag wil lezen, maar dat is niet zo erg want zoals altijd is de nog te lezen stapel enorm. Wel verschijnen er deze maand een paar boeken die ik echt wel graag wil lezen, zoals Carve the Mark van Veronica Roth, Vrouwe middernacht van Cassandra Clare en Kleine zwarte leugens van Sharon Bolton.

Voor mij was 2016 een heel erg leuk boekenjaar met de start van mijn eigen blog, de redactie voor Vrouwenthrillers en alle leuke dingen die ik voor en met Hebban mocht doen. Ik kan alleen maar hopen dat 2017 ook weer zo'n geweldig jaar wordt voor mij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten